Medlemsfordeler

Fordeler for deg som er medlem av VISP

Publisere noe på visp.no?:
Som medlem står du fritt til å publisere saker, informasjon, utstillingsåpninger på visp.no. Slik går du frem:
Logg deg inn – på høyre side står det Bidra på visp.no – trykk Skriv et innlegg hvis du skal leie ut atelier eller lignende, trykk Opprett et arrangement dersom det er en utstilling eller annet arrangement – velg Forsiden – ferdig! Dersom du har spørsmål til andre medlemmer velger du Hjelpeforum i stedet for Forsiden. NB: Ikke velg “gjentagende arrangement” ved utstillinger, skriv heller inn start- og sluttdato for arrangementet.

Rabattavtaler:
VISP har på vegne av sine medlemmer fremforhandlet flere rabattavtaler hos forskjellige leverandører i Bergen. Se oversikt lenger nede på siden.

Kunstguide.no:
Som medlem i VISP kan du søke om deltagelse på www.kunstguide.no. Nettsiden ble lansert i juni 2015 og gir publikum en oversikt over kunst og kunstnere i Hordaland med en ambisjon om å øke synligheten til det lokale kunstfeltet, samt øke salget av kunst i fylket. Foruten medlemskap i VISP er det også et krav til kunstnerisk utdannelse (BA eller høyere), hjemhørighet i Hordaland, utstillingsaktivitet, aktivt kunstnerskap m.m. Kunstnere som er representert på kunstguide er valgt av et fagutvalg som er nedsatt av VISP. Fagutvalget står også fritt til å ta en skjønnsmessig vurdering. Kontakt fagutvalg@kunstguide.no dersom du ønsker å delta på kunstguide.no.
For andre spørsmål kontakt admin@kunstguide.no.

Kursaktivitet:
VISP tilbyr sine medlemmer et bredt utvalg av kurs og arrangement, alle er gratis med mindre annet er opplyst. For å delta på våre kurs går du inn på bestemte arrangementet og trykker Jeg skal delta – det er ALLTID bindende påmelding – dersom du ønsker å melde deg av et kurs trykker du Nei, jeg skal ingen av delene.

Projektor:
Medlemmer av VISP kan låne gratis projektorer hos VISP. Projektorene er av typen BenQ SP840, en HD-projektor med 4000 ansi lumen, les mer om modellen her, og NECM300WS, en såkalt “Short-throw”-projektor, les mer her. Leietaker må betale et depositum pålydende kr 500 ved leie og har selv forsikringsansvar ved skade på projektor, det er totalt to stk projektorer til utlåns. Projektorer kan lånes fra VISPs kontor på Vestre Torggate 18.

Kunstlager:
VISP tilbyr sine medlemmer rimelig og sikker lagerplass på Havnelageret på Dokken. Medlemmer betaler 100 kr pr kvm pr mnd (minimum 200 kr pr mnd). Les mer her.

ATA Carnet:
VISP kan tilby sine medlemmer å stille som garantist for bruk av ATA Carnet midlertidig utførsel av kunstverk til internasjonale utstillinger. Dette betyr at VISP dekker en garanti tilsvarende 30 % av vareverdien av din kunst.

Veiledning og assistanse:
Ta kontakt med VISP dersom du trenger hjelp med søknader, assistanse eller svar på andre spørsmål – som andre tilbud fra VISP er dette selvfølgelig gratis. Dersom VISPikke har svar på det du spør etter så kan vi innhente den nødvendige informasjon du er på jakt etter.

Nyhetsbrev:
Som medlem skal du automatisk motta våre nyhetsbrev, dersom du likevel ikke får dem må du sjekke følgende: Innstillinger > Varslinger på e-post > Nyhetsbrev fra soner

RABATTAVTALER

Til nå har VISP forhandlet avtaler med følgende leverandører (klikk på navnene for detaljer om avtalene – krever innlogging):

Forsikring: Ved å kontakte Harald Askerhaug på mail eller telefon kan han tilby deg som medlem av VISP rabatt på forsikringsordninger hos Tryg forsikring: askhar@tryg.no/96509518.

NB: Dobbeltsjekk alltid på forhånd at forhandler er klar over rabattavtalen med VISP.